Officieel: Haps vertrekt naar Venezia FC

Officieel: Haps vertrekt naar Venezia FC

Ridgeciano Haps heeft Feyenoord officieel verlaten. De linksback heeft een contract getekend bij de Italiaanse promovendus Venezia FC. Dat bevestigde de club dinsdagavond.

Haps was een van de spelers die Feyenoord op de laatste dag van de transferwindow nog wilde laten gaan, om zo budget vrij te maken voor inkomende transfers. Laat op de avond werd zijn transfer officieel. Haps speelde vier jaar voor Feyenoord, waarin hij twee keer de Johan Cruijff Schaal en een keer de KNVB Beker won.

"Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn tijd bij Feyenoord", vertelde Haps op de website van Feyenoord. "Ik heb in Rotterdam mooie momenten beleefd, prijzen gepakt en een mijlpaal bereikt met honderd duels in het eerste. Dat is me veel waard. Ik zal de club, de supporters en De Kuip enorm missen, maar ik blijf jullie intensief volgen. Nu is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een topcompetitie. Bedankt voor alles!"

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties