Officieel: Hadj Moussa zet handtekening in De Kuip

Officieel: Hadj Moussa zet handtekening in De Kuip

In het bijzijn van zijn familie en zijn zaakwaarnemer heeft Anis Hadj Moussa in de Boardroom van De Kuip een overeenkomst getekend tot medio 2029. Eerder bereikten alle betrokken partijen al een akkoord, dat nu formeel bevestigd is met een handtekening.

''Ik ben ontzettend blij om aan het nieuwe seizoen te beginnen bij een grote club als Feyenoord, die de laatste jaren ook steevast in Europa actief is'', vertelt Hadj Moussa op de clubwebsite van de Rotterdammers. ''Het niveau hier is natuurlijk erg goed, en bij de aanvallende speelstijl voel ik me prettig. Alles is hier voor handen om als voetballer te slagen, dus daar ga ik mijn best voor doen.''

De in Parijs geboren maar internationaal voor Algerije uitkomende Hadj Moussa begon zijn voetbalcarrière bij US Torcy. Via de jeugdopleidingen van FC Montfermeil en RC Lens, waar hij onder meer samen speelde met de onlangs door Feyenoord gecontracteerde Chris-Kévin Nadje, kwam de behendige vleugelspeler terecht bij Olympic Charleroi en Patro Eisden Maasmechelen in België.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties