Nog meer coronabesmettingen bij Feyenoord

Nog meer coronabesmettingen bij Feyenoord

Feyenoord gaat deze week niet op trainingskamp door coronabesmettingen binnen de selectie en technische staf. Vanochtend werden er op 1908 meer coronatesten gedaan.

Daar kwamen nog meer besmettingen aan het licht, meldt Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Het is niet bekend hoeveel positieve testen er waren. Er zijn vanochtend ook boosters gezet op 1908.

Feyenoord gaat de komende weken de spelers elke dag testen. De Rotterdammers willen een scenario zoals van FC Barcelona voorkomen. De Spaanse club moest zondagavond spelen met jeugdspelers omdat een groot deel van de ploeg besmet was. De eerste volgende wedstrijd van Feyenoord staat op het programma op zaterdag 15 januari tegen Vitesse.

De oefenwedstrijd tegen Club Brugge van aankomende zaterdag 8 januari gaat voor alsnog door. De wedstrijd wordt dan gespeeld op het Marbella Football Center, waar om 12:30 uur wordt afgetrapt. Het is de bedoeling dat Feyenoord vrijdag al zal afreizen naar Marbella en keert zaterdag dan weer terug naar Nederland.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties