'Nieminen staat voor keuze tussen Feyenoord en Saoedi-Arabië'

'Nieminen staat voor keuze tussen Feyenoord en Saoedi-Arabië'

Feyenoord weet nog niet of het volgend seizoen kan beschikken over keeperstrainer Jyri Nieminen. De partijen zijn in gesprek over een contractverlenging, maar de Fin heeft ook een aanbieding uit Saoedi-Arabië op zak. Dat weet 1908.nl te melden.

Volgens het medium lijkt de keuze van Nieminen op Feyenoord te gaan vallen. Hoewel de aanbieding uit Saoedi-Arabië - de exacte club is niet bekend - erg lucratief is, heeft hij vooralsnog niet de intentie om te vertrekken.

Nieminen zelf sprak enkele dagen geleden de verwachting uit dat hij in Rotterdam blijft. Dat was in de context van een eventuele overstap naar Liverpool, samen met Arne Slot. "De zaak rond Liverpool was in beweging en natuurlijk dacht ik erover na. Maar de kans is groot dat ik ook volgend seizoen bij Feyenoord blijf", zei hij daarover.

De 36-jarige Nieminen kwam een jaar geleden binnen als vervanger van Khalid Benlahsen, die bij de staf van Oranje aan de slag ging. Hij kwam over van New York Red Bulls, en had eerder ook al ervaring opgedaan bij Orlando Pirates, San José Earthquakes en de nationale jeugdelftallen van Estland en Qatar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties