'Nadje in Rotterdam voor afronding van zijn transfer'

'Nadje in Rotterdam voor afronding van zijn transfer'

Chris-Kévin Nadje is vandaag in Rotterdam om zijn transfer naar Feyenoord af te ronden, meldt 1908.nl. De 22-jarige middenvelder zet dan ook spoedig een handtekening onder zijn meerjarige contract en wordt daarmee de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen.

Feyenoord en FC Versailles hebben een akkoord weten te bereiken over een transfersom van een half miljoen euro. Wanneer de medische keuring met succes is doorstaan, gaat Nadje een contract tekenen voor vier seizoenen in De Kuip. Het is nog niet duidelijk wanneer de Rotterdamse club de rechtspoot definitief gaat aankondigen.

De transfersom voor Nadje kan in de toekomst nog oplopen met 150.000 euro aan bonussen. Daarnaast is er een doorverkooppercentage van vijftien procent afgesproken tussen beide partijen. Eerder wist Feyenoord zich officieel te versterken met Hadj Moussa en Gijs Smal. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de komst van de Argentijnse spits Julián Carranza.

Nadje is een fysiek sterke verdedigende middenvelder die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Zijn ontwikkeling ging vooral afgelopen seizoen enorm hard. In 32 wedstrijden wist hij zich in de kijker te spelen van Hellas Verona, Charleroi, Farense en Schalke 04. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een overstap naar Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties