'Feyenoord dichtbij komst Carranza: clubs werken aan details'

'Feyenoord dichtbij komst Carranza: clubs werken aan details'

Feyenoord gaat zich op korte termijn versterken met de Argentijnse spits Julián Carranza. Dit meldt Fabrizio Romano. Beide clubs werken aan de laatste details van de transfer. Philadelphia Union en Feyenoord gaan spoedig een akkoord bereiken.

Carranza en Feyenoord hebben al een persoonlijk akkoord bereikt. De clubs onderhandelen momenteel over een directe transfer. Carranza heeft een contract tot het einde van het kalenderjaar, waardoor de verwachting is dat het om een bescheiden transfersom gaat.

Met de komst van Carranza zou Feyenoord met Santiago Gimenez en Ayase Ueda drie centrumspitsen in de selectie hebben. Die wens leeft al langer in Rotterdam. Als één van de huidige spitsen deze zomer vertrekt uit De Kuip, wil de clubleiding er nog een jonge derde spits voor terughalen.

Carranza is dit seizoen goed voor zes treffers in elf wedstrijden. In totaal staat zijn productie op 37 treffers in 111 wedstrijden in de MLS. Naast Philadelphia Union speelde de Argentijn ook voor Banfield en Inter Miami. De rechtspoot speelde dit seizoen ook drie wedstrijden in de CONCACAF Champions Cup en scoorde daarin vier keer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties