'Naam van Earnest Stewart valt in en rond De Kuip'

'Naam van Earnest Stewart valt in en rond De Kuip'

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een technisch directeur. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft tot nu toe veel taken uit die portefeuille overgenomen, maar vindt dat zelf ook geen ideale situatie. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam onderzocht hoever de Rotterdammers inmiddels zijn in dat dat proces.

"De naam van Earnest Stewart wordt heel zachtjes gefluisterd in en rond De Kuip, maar de kans is groter dat Feyenoord geen technisch directeur meer aanstelt. Wel een manager technische zaken die verantwoordelijkheid aflegt bij de directeur: Dennis te Kloese", aldus Krabbendam in Voetbal International.

Te Kloese kan op dit moment nog geen volledige duidelijkheid verschaffen. "Je ziet de ontwikkelingen bij andere clubs. De structuren verschuiven. Ik weet niet wat ideaal is. We hebben natuurlijk al veel besluiten genomen. De scouting is geïnstalleerd, er zijn veel spelers gehaald en de trainer heeft zijn contract verlengd. Nu zouden we wat andere initiatieven willen ontplooien, zoals buiten de landsgrenzen betere relaties opbouwen, dus zoeken we iemand die dat ook kan managen."

Te Kloese geeft ook nog aan dat het belangrijk is dat de nieuwe technisch directeur/manager goed bij de werkwijze van trainer Arne Slot moet gaan passen.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties