'Feyenoord moet Ivanušec 'enkele weken' missen'

'Feyenoord moet Ivanušec 'enkele weken' missen'

Feyenoord moet het de komende wedstrijd stellen zonder Luka Ivanušec, zo valt te lezen in een update van 1908.nl nadat de resultaten van de MRI-scan binnen zijn. De 24-jarige aanwinst heeft zijn enkelband licht verrekt en de schade lijkt tijdens de eerste scans mee te vallen.

Ivanušec mist daardoor Ajax-uit, Go Ahead Eagles-thuis, Atlético Madrid-uit en PEC Zwolle-uit. De verwachtingen zijn nu dat de international van Kroatië rond de interlandperiode van 12 oktober weer kan aansluiten bij de groepstraining. Ivanušec wordt over enkele dagen opnieuw onderzocht, waarna een nauwkeurigere prognose volgt.

Voor Feyenoord is het opnieuw puzzelen in aanloop naar de eerstvolgende wedstrijd. Tegenover de waarschijnlijke afwezigheid van Ivanušec staat wel de terugkeer van Santiago Gimenez in de wedstrijdselectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen Ajax. Zondag is een aanval met Igor Paixão - Santiago Gimenez - Yankuba Minteh het meest aannemelijk.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties