Mourinho waarschuwt Feyenoord: ''Tot over een week in Olimpico''

Mourinho waarschuwt Feyenoord: ''Tot over een week in Olimpico''

José Mourinho heeft veel vertrouwen in het bereiken van de halve finale van de Europa League. De Portugees zag zijn ploeg AS Roma met 1-0 onderuit gaan tegen Feyenoord in De Kuip, maar denkt de nederlaag volgende week in Rome goed te kunnen maken.

"Vandaag winnen ze, maar het probleem is dat we pas halverwege zijn", vertelt Mourinho op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. De boodschap aan Feyenoord is dan ook duidelijk: "Tot over een week in Olimpico.''

Daarnaast is Mourinho ook klaar met vragen over de finale van afgelopen jaar. Geluiden dat Feyenoord nu revanche heeft genomen kan de trainer dan ook weinig mee. "Feyenoord moet niet treuren over de finale. Een wedstrijd die je hebt verloren, kan je niet meer winnen."

Mourinho constateert dat zijn ploeg dit seizoen moeilijk tot scoren komt. Ook tegen Feyenoord werden er kansen gemist. ''Het team scoort niet de doelpunten die het zou moeten scoren, gezien wat we op het veld doen. Voorin hebben we geen Haaland, we zijn wie we zijn.''

''Iedereen verwachtte dat Feyenoord zou domineren, maar vanaf de eerste minuut probeerden we de wedstrijd niet eenzijdig te maken. We hebben druk gezet, hadden de bal en creëerden kansen. Ik ben optimistisch, maar ik ben bezorgd over zondag'', doelt de trainer over de blessuregevallen in de ploeg.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties