Molde FK dolblij met miljoenentransfer Aursnes

Molde FK dolblij met miljoenentransfer Aursnes

Feyenoord heeft Fredrik Aursnes verkocht voor een bedrag van dertien miljoen euro, dat met bonussen nog kan oplopen tot vijftien miljoen euro, aan Benfica. De Noorse club Molde FK profiteert flink van de miljoenentransfer.

Aursnes kwam vorig jaar over voor een bedrag van 450.000 euro en Molde FK heeft daarbij een doorverkooppercentage van tien procent bedongen. Journalist Arilas Ould-Saada weet te melden dat de Noren rekenen op een bedrag tussen de 13 en 14 miljoen Noorse kroon. Dat is omgerekend 1.3 miljoen euro.

Directeur Ole Erik Stavrum bevestigt dat er een doorverkoopclausule is afgesproken met Feyenoord, maar wil niet op details ingaan. Molde FK is door de financiële meevaller wel van plan om direct de transfermarkt op te gaan. De Noren azen op een centrale verdediger en zijn bereid om het volledige bedrag dat ze nu ontvangen direct te investeren in de selectie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties