Mogelijke huldiging Binnenrotte begint maandagochtend vroeg

Mogelijke huldiging Binnenrotte begint maandagochtend vroeg

Wanneer Feyenoord zondag de TOTO KNVB Beker weet te winnen, volgt er maandag een huldiging. De gemeente Rotterdam maakte eerder al bekend dat de Coolsingel geen optie is en dat er groot feest gevierd moet gaan worden op de Binnenrotte. Vandaag is er meer informatie bekendgemaakt over het programma.

''Het huldigingsgebied op de Binnenrotte gaat open om 09:00 uur voor publiek. Er is één ingang voor de zones, deze is aan de Meentzijde van de Binnenrotte,'' schrijft de gemeente Rotterdam op hun eigen website. De spelers worden verwacht rond 12:00 uur op het podium op de Binnenrotte.

Voor de huldiging van Feyenoord gelden dezelfde gedragsregels als in de Kuip. Zo is het onder meer verboden om vuurwerk mee te nemen. Vlaggen zijn wel toegestaan, maar stokken niet. Ook zijn huisdieren niet toegestaan op het evenemententerrein. De huldiging is gratis en toegankelijk zonder toegangsbewijs.

Tijdens de huldiging zijn er geen faciliteiten voor het aanschaffen van eten en drinken. Daarnaast is verboden om alcoholische dranken te gebruiken, in bezit te hebben of te verhandelen op het evenemententerrein. Dit laat Gemeente Rotterdam weten.

Klik hier voor de plattegrond van de huldiging van Feyenoord op de Binnenrotte

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties