Feyenoord bij bekerwinst gehuldigd op de Binnenrotte

Feyenoord bij bekerwinst gehuldigd op de Binnenrotte

Wanneer Feyenoord dit seizoen de TOTO KNVB Beker weet te winnen, vindt er geen huldiging plaats op de Coolsingel. Volgens het Algemeen Dagblad vindt er een dag na de bekerfinale een huldiging plaats op de Binnenrotte. Dit is de uitkomst van een overleg tussen Gemeente Rotterdam, Feyenoord en de politie.

''Het moet gewoon weer een mooi evenement worden waarbij fans en spelers hopelijk met elkaar de overwinning kunnen vieren", zegt burgemeester Ahmed Aboutaleb. Op de Binnenrotte kunnen tienduizenden supporters terecht. De bekerfinale wordt op zondag 21 april om 18.00 uur gespeeld in De Kuip tegen NEC Nijmegen.

Feyenoord wist voor het laatst de TOTO KNVB Beker te winnen in het seizoen 2018. De Rotterdamse club werd toen gehuldigd in De Kuip, maar het stadion stroomde allesbehalve vol. De betrokkenen willen daarom een huldiging in de stad en de Binnenrotte kwam daaruit als beste optie naar voren. Het volledige programma van de mogelijke huldiging wordt later bekend gemaakt.

De Binnenrotte, een groot plein bij de Markthal in het hart van de stad is zondag op de dag van de wedstrijd al ingericht als evenemententerrein, waar supporters de finale kunnen volgen. De verwachting is dat hier maandag voldoende plek is voor mensen die bij een eventuele bekerhuldiging willen zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties