Minteh over treffer: "De verdediger stond met zijn rug naar me toe"

Minteh over treffer: "De verdediger stond met zijn rug naar me toe"

Yankuba Minteh speelde een belangrijke rol in het 2-2 gelijkspel van Feyenoord tegen PSV. De aanvaller trok de stand gelijk na een slechte openingsfase, door goed te jagen op Olivier Boscagli en vervolgens de keeper te passeren. Na de wedstrijd verscheen hij voor de camera van Feyenoord ONE.

Minteh sprak van een lastige wedstrijd, wat van tevoren natuurlijk al duidelijk was. "Het is een sterk team, ze spelen goed voetbal en ze staan bovenaan in de competitie. We wilden het gat graag verkleinen tot 7 punten, maar het was heel zwaar. We begonnen niet goed, maar na 10 minuten kwamen we in de wedstrijd en maakten we de 1-1. Dat trokken we door naar de tweede helft."

De 1-1 was een goede goal die Minteh volledig zelf opzette. "De verdediger stond met zijn rug naar me toe, dus hij zag niet dat ik daar stond. Ik wachtte tot hij opendraaide, pakte de bal af en kwam in een één-op-één met de keeper. Ik nam mijn tijd en maakte het af", zo omschreef Minteh het moment zelf.

Zoals Minteh al aangaf kwam Feyenoord met dat doelpunt ook beter in de wedstrijd. Ook na rust was dat nog het geval. "We zagen dat zij niet goed uit de kleedkamer kwamen. In die fase waren wij veel beter. De coach had in de kleedkamer al aangegeven wat we fout deden. Dat probeerden we in de tweede helft beter te doen. We begonnen vol passie. Helaas was het niet het resultaat waar we op hoopten, maar we hebben ons best gedaan. Nu gaan we zien wat er gaat gebeuren. Het is nog niet voorbij."

Lees meer over
Yankuba Minteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties