Milambo en Hartjes debuteren: "Zenuwachtig, maar wel van genoten"

Milambo en Hartjes debuteren: "Zenuwachtig, maar wel van genoten"

Voor Antoni Milambo en Lennard Hartjes was de thuiswedstrijd tegen FC Luzern een heel bijzondere. De jonge middenvelders uit de jeugdopleiding van Feyenoord mochten invallen en maakten daarmee hun officiële debuut in het eerste. Milambo vestigde daarmee zelfs een heel bijzonder record: met zijn zestien jaar werd hij de jongste Feyenoord-debutant ooit.

"Het was me vooraf al verteld", zei Milambo tegenover ESPN over het record dat voor hem lonkte. "De jongens in de kleedkamer hadden het ook al gezegd." Vooraf had de middenvelder er echter nog geen rekening mee gehouden dat vandaag zijn debuut zou zijn. "In het begin voelde ik wel een beetje zenuwen", erkende hij. "Toen ik eenmaal op het veld stond, was dat weg."

Dat gold ook voor Lennard Hartjes. "In het begin was ik wel een beetje zenuwachtig. Het is toch anders dan een vriendschappelijke wedstrijd. Maar ik heb er wel van genoten." Ook na afloop genoot hij, toen hij naar voren werd gestuurd om de overwinning met het Legioen te vieren. "Ik vond het wel leuk", lachte Hartjes achteraf.

Gevraagd naar hun doelstellingen voor het komende seizoen, antwoordde beide spelers hetzelfde. "Voor mij is het gewoon erbij blijven", zei Hartjes. "Elke dag meetrainen met Feyenoord 1 en elke dag m'n uiterste best doen om elke dag beter te worden." Milambo sloot zich daarbij aan: "Bij mij precies hetzelfde: erbij blijven en misschien minuten maken."

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022 Antoni Milambo Lennard Hartjes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties