''Met dingen bezig waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden''

''Met dingen bezig waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden''

Arne Slot heeft de afgelopen dagen in gesprek met diverse media terugblikt op het afgelopen jaar van Feyenoord. De trainer benadrukt tegenover Trouw dat hij ontzettend blij is met de huidige mensen die nu werkzaam zijn binnen Feyenoord.

Feyenoord heeft als club enorme stappen gemaakt. In het verleden werd er vaak gekeken naar randzaken die niet in orde waren. Ronald Koeman klaagde bijvoorbeeld tijdens zijn periode in De Kuip over de onprofessionele organisatie. De Rotterdammers verzorgen nu alles tot in de perfectie.

''Ik denk dat wij als club bepaalde stappen aan het zetten zijn. En dat sommige stappen al veel sneller genomen zijn dan we hadden kunnen dromen'', vertelt Slot. ''We hebben hier veel jonge, ambitieuze mensen in de organisatie. Zij zijn met dingen bezig waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Op de voeding staan stickertjes, waarvan ik niet weet wat het allemaal precies betekent.''

Ook trainingscomplex 1908 bevalt enorm. Slot haalt een voorbeeld aan waarmee hij wil aantonen dat de mensen binnen de club goed werk leveren: ''Ik heb sinds kort zo’n kastje waarmee ik de sproei-installatie kan aanzetten, zodat het veld een beetje nat is als we gaan trainen. Een goed veld moet gesproeid zijn als we gaan trainen. Zeker in de zomer.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties