'Maximaal 5000 supporters welkom op Varkenoord'

'Maximaal 5000 supporters welkom op Varkenoord'

Burgemeester Ahmed Aboutaleb gaat maatregelen nemen rondom de laatste training voorafgaand De Klassieker. Feyenoord speelt op zondag 19 maart de belangrijke uitwedstrijd tegen Ajax. De ploeg van trainer Arne Slot wordt traditiegetrouw tijdens de afsluitende training gesteund door duizenden supporters.

Aboutaleb wil dat er dit keer maximaal 5000 supporters aanwezig zijn op Varkenoord. Afgelopen januari waren er meer dan 7000 supporters van Feyenoord aanwezig en dat verliep zonder incidenten. Om de training veilig te laten verlopen stelt de burgemeester van Rotterdam nu een maximum aantal bezoekers in. Volgens 1908.nl is Feyenoord verrast door de houding van gemeente Rotterdam.

Feyenoord wil niemand teleurstellen en heeft daarom diverse opties bekeken. De training opsplitsen was een idee, maar de Rotterdamse club is dan bang dat de charme verdwijnt. Ook de training afwerken in De Kuip is een reële optie. De club lijkt nu te kiezen om de laatste training voorafgaand De Klassieker af te werken op Varkenoord, met een kaartverkoop vooraf. Wanneer Feyenoord niet meewerkt, dan is de kans groot dat Aboutaleb supporters gaat verbieden bij de training.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties