Marouan Azarkan vertrekt naar FC Utrecht

Marouan Azarkan vertrekt naar FC Utrecht

Marouan Azarkan heeft definitief de overstap gemaakt naar FC Utrecht. Hiermee verlaat de 21-jarige aanvaller Feyenoord na meer dan tien jaar. In Rotterdam doorliep hij alle jeugdteams en speelde hij afgelopen twee seizoenen hij op huurbasis voor Excelsior.

In Utrecht tekent Azarkan een contract voor vier jaar. "Na tien jaar neem ik afscheid van Feyenoord, de club waar ik me mede heb ontwikkeld tot de voetballer die ik nu ben", begint de aanvaller op de site van Feyenoord. ''Ik ben er trots op dat ik het shirt van Feyenoord heb mogen dragen, en dat ik mijn officiële debuut heb mogen maken voor deze prachtige club. Na twee leerzame jaren bij Excelsior, eerst in de Keuken Kampioen Divisie en dit seizoen in de Eredivisie, voel ik dat het tijd is voor een nieuw avontuur bij FC Utrecht. Maar niet voordat ik iedereen bij Feyenoord — trainers, teamgenoten en supporters — bedank voor de mooie jaren."

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties