'Markt op slot: geen clubloze doelman voor Feyenoord'

'Markt op slot: geen clubloze doelman voor Feyenoord'

De kans is nihil dat Feyenoord nog een ervaren doelman weet te strikken. De Rotterdammers gingen na het nieuws over het wegvallen van Justin Bijlow direct de transfermarkt op om te kijken over er interessante opties beschikbaar waren.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord te horen gekregen dat de markt sinds deze week gesloten is. Het is daardoor niet meer mogelijk om een clubloze keeper aan de selectie toe te voegen. De markt in Rusland en Oekraïne is nog wel open, maar daar zijn nauwelijks spelers beschikbaar.

Het ziet er nu naar uit dat Feyenoord met Ofir Marciano, Thijs Jansen en Tein Troost het seizoen moet gaan afmaken. Marciano is de eerste doelman van de Rotterdammers. De 32-jarige Israëlische doelman is klaar om zijn kans te grijpen. ''Ik ben scherp, heb zondag wéér een partij meegepakt en voel me topfit door alle pittige trainingen die ik samen met Justin en onze keeperstrainer Khalid Benlahsen al maanden deed.''

Lees meer over
Justin Bijlow Ofir Marciano
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties