Marciano: "Soms helpt een keeper het team, soms helpt het team de keeper"

Marciano: "Soms helpt een keeper het team, soms helpt het team de keeper"

Ofir Marciano had zich zijn basisplaats tegen Slavia Praag ongetwijfeld anders voorgesteld. De doelman mocht starten wegens de coronabesmetting van Justin Bijlow, maar zag er bij beide tegentreffers niet goed uit. Uiteraard had hij dat zelf ook in de gaten.

"Het was een crazy night", begon Marciano in gesprek met ESPN. "Maar het belangrijkste is dat we het resultaat hebben dat we wilden. Ik was heel trots om het team zo lang met tien zo te zien strijden. Ik ben heel trots om onderdeel te zijn van deze ploeg en ik ben blij dat we het hebben gehaald."

Marciano zelf speelde daarbij een ongelukkige wedstrijd, maar was na afloop in staat dat te relativeren. "Uiteraard had het beter gekund. Soms helpt de keeper het team, en soms helpt het team de keeper. Dat laatste was het geval vandaag. Ik ben heel blij dat mijn teamgenoten er voor me waren."

Dessers
Zijn dank ging in het bijzonder uit naar doelpuntenmaker Cyriel Dessers. "Ik ga hem een mooi kerstcadeau geven", lachte Marciano. "Nog los van zijn doelpunten van vanavond is hij geweldig voor ons. Hij blijft leveren als hij binnen de lijnen komt. Het is een geweldige speler om in de selectie te hebben."

Lees meer over
Ofir Marciano
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties