'Mannsverk wil graag naar Feyenoord; vraagprijs miljoenen lager dan Zerrouki'

'Mannsverk wil graag naar Feyenoord; vraagprijs miljoenen lager dan Zerrouki'

Sivert Mannsverk 'staat te popelen om naar Feyenoord te komen', zo meldt 1908.nl. Dat is goed nieuws voor de Rotterdammers, die eerder op de zaterdagavond de deal met FC Twente voor Ramiz Zerrouki zagen afketsen.

De twintigjarige verdedigende middenvelder van Molde FK, waar ook Fredrik Aursnes vorig jaar vandaan kwam, staat al langere tijd in de belangstelling van Feyenoord en geldt als een van de belangrijkste alternatieven van Zerrouki. Mannsverk geniet ook interesse van clubs uit de Premier League, maar de Noor komt het liefst naar Feyenoord.

De Rotterdammers hoeven zich naar verluidt alleen maar met een bod te melden bij Molde om de deal rond te krijgen. Waar FC Twente vasthield aan een vraagprijs van ruim acht miljoen euro voor Zerrouki, ligt dat bij Mannsverk enkele miljoenen lager. Transfermarkt.com schat zijn waarde in op 4,5 miljoen euro. De Noor heeft nog een contract tot 31 december 2025.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties