'Manchester United wil na komst De Jong doorpakken met Malacia'

'Manchester United wil na komst De Jong doorpakken met Malacia'

Zodra de transfer van Frenkie de Jong naar Manchester United definitief is afgerond, gaan de Engelsen doorpakken met Tyrell Malacia. Dat meldt de Daily Mail. De linksback is klaar voor de volgende stap in zijn carrière en moet deze zomer een recordbedrag gaan opleveren.

De komst van De Jong zal nog even op zich laten wachten, daar de twee clubs nog ruim twintig miljoen euro van elkaar vandaan liggen. Zolang de onderhandelingen met FC Barcelona nog lopen hoeft Frank Arnesen dus geen bod op zijn linksback te verwachten vanuit Old Trafford.

Malacia heeft een goed seizoen achter de rug en speelde liefst vijftig wedstrijden onder Arne Slot. De vijfvoudig international staat naast Manchester United ook in de nadrukkelijke belangstelling van Olympique Lyon en zou zelfs al een bezoek aan het stadion hebben gebracht.

De onderhandelingen met de Fransen zijn in volle gang en Peter Bosz heeft inmiddels een tweede bod neergelegd bij Arnesen. De jeugdexponent van de Rotterdammers, die nog een contract heeft tot medio 2024 in De Kuip, heeft een geschatte transferwaarde van zeventien miljoen euro.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties