Fabrizio Romano bevestigt: 'Diallo naar Feyenoord'

Fabrizio Romano bevestigt: 'Diallo naar Feyenoord'

Feyenoord wil zich gaan versterken met Amad Diallo. De 19-jarige aanvaller moet op huurbasis naar De Kuip komen, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano op zijn Twitter-pagina. Diallo heeft diverse opties en gaat de komende uren zijn keuze bekend maken.

Diallo wordt gezien als één van de grootste talenten op de Europese velden. Zes maanden geleden betaalde Manchester United nog 21 miljoen euro om hem over te nemen van Atalanta. Mede vanwege de komst van Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho hoeft hij aankomend seizoen op weinig speeltijd kunnen rekenen in de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer. Voor beide partijen is een verhuurperiode dan ook een goede oplossing.

Trainer Arne Slot heeft er nooit een geheim van gemaakt graag een extra aanvaller aan de selectie te willen toevoegen. Diallo past perfect in het profiel van de Rotterdammers. De Ivoriaanse voetballer speelt het liefst als rechtsbuiten, maar kan ook als spits en linksbuiten uit de voeten. Feyenoord zet vol in op zijn komst. De Argentijn Valentín Castellanos is niet meer in beeld.

Update | Manchester United heeft de aanbieding van Feyenoord geaccepteerd.
Fabrizio Romano laat op zijn Twitter-pagina weten dat Manchester United de aanbieding van de Rotterdammers heeft geaccepteerd. De huurtransfer van Diallo tot medio 2022 wordt de komende dagen afgerond.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Amad Diallo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties