Malacia: ''We kregen veel kansen, maar hij viel niet''

Malacia: ''We kregen veel kansen, maar hij viel niet''

Tyrell Malacia beleefde een droomweek: eerst was hij een van de uitblinkers bij Oranje tijdens het 1-1 gelijkspel tegen Duitsland en hij sloot zijn week af met een overwinning op Willem II. De Rotterdammers houden daarmee de derde plaats vast en een schuin oog richting nummer twee PSV kan nog steeds geen kwaad.

Malacia staat dan ook tevreden voor de camera van ESPN. "De hele week heb ik genoten. Je leert nieuwe dingen, krijgt veel andere zaken mee en ik heb minuten mogen maken. Dat is echt helemaal top", aldus Malacia over zijn ervaringen bij het Nederlands elftal. "Het is ook wel lekker om terug te zijn bij Feyenoord. Bij de supporters, om hier te zijn en om hier te spelen."

Feyenoord won onnodig moeizaam van Willem II en de verdediger heeft zelf ook weleens betere wedstrijden gespeeld. Toch kijkt Malacia enigszins tevreden terug op de wedstrijd. "De eerste helft hadden we al veel de bal en hebben we niets weggegeven. We kregen veel kansen, maar hij viel niet. In de tweede helft gebeurde dat alsnog via Luis Sinisterra. En als Bryan Linssen vlak voor tijd achter zo'n bal aan gaat, weet je dat er wat kan gebeuren. Hij loert hier op en schiet hem ook nog binnen."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties