'Malacia laat transfer afronden door zijn vader'

'Malacia laat transfer afronden door zijn vader'

Tyrell Malacia heeft nog geen persoonlijk akkoord weten te bereiken met Manchester United. De 22-jarige verdediger heeft vlak voor zijn transfer besloten geen gebruik te maken van zaakwaarnemer Ali Dursun, zo meldt The Athletic. Volgens het medium is zijn huidige management niet gemachtigd om zaken te doen voor Malacia.

Malacia werkt nu samen met zijn vader en een advocaat om de transfer rond te krijgen. Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad liet eerder vandaag al weten dat een overgang naar Manchester United hierdoor niet in gevaar komt. Wel kost het meer tijd om de laatste details af te ronden en zullen de supporters nog even moeten wachten op een officiële bevestiging.

Feyenoord en Manchester United hebben afgelopen week al een akkoord weten te bereiken over een transfersom. De Engelsen maken een bedrag van vijftien miljoen euro over en dat kan met bonussen nog oplopen naar zeventien miljoen euro. De Rotterdammers hebben ook een doorverkooppercentage bedongen. Malacia had nog een contract tot medio 2024 in De Kuip.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties