Malacia: ''Ik probeer die jongens dan nog bij elkaar te houden''

Malacia: ''Ik probeer die jongens dan nog bij elkaar te houden''

Tyrell Malacia beet zich als vanouds als een pitbull vast in zijn tegenstander. De verdediger was ook een van de weinige Feyenoorders die wel een goede eerst helft speelde. Malacia liet zijn frustratie over het vertoonde spel duidelijk blijken op het veld en vertelt voor de camera van ESPN hoe hij de eerste tien minuten van de wedstrijd ervaren had.

"Moeizaam. Ik probeer die jongens dan nog bij elkaar te houden, maar je merkte dat we het heel moeilijk hadden en dat was anders dan we op voorhand verwacht hadden", aldus Malacia, die niet denkt dat het team zich 'uitgeknepen' voelde. "Nee niet uitgeknepen. Natuurlijk merk je hier en daar wel wat, maar dat hebben we wel vaker gehad. Dan is het gewoon koppen bij elkaar en dan gaan we er vol voor. Dat miste ik vandaag een beetje."

Is Arne Slot boos geworden in de rust? "Nee, de trainer was vrij rustig. Zelf heb ik wel gezegd dat het beter moest en merkte ik dat ik vrij boos was in de rust. Op iedereen. We doen het met z'n allen en ik denk dat we elkaar daar op zo'n moment over aan moeten spreken. Iedereen staat daar ook voor open en je ziet dat er in de tweede helft een heel ander Feyenoord staat. Als je heel vroeg in de wedstrijd met 2-0 achterkomt, er toch nog een 2-2 uitsleept, dan is dat top."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties