Malacia: "Als voetballer wil je zo veel mogelijk wedstrijden spelen"

Malacia: "Als voetballer wil je zo veel mogelijk wedstrijden spelen"

Feyenoord heeft in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard geen fout gemaakt en won met 1-3. De wedstrijd kwam over als een vervelend tussendoortje, maar voor Tyrell Malacia gold dat zeker niet. Hij verscheen na afloop voor de camera van ESPN.

"Ik ben fit en voel me fit", zei hij in aanloop naar de cruciale return in en tegen Marseille. "Als voetballer wil je zo veel mogelijk wedstrijden spelen. Als je twee keer in de week kan spelen, is dat top. De trainer heeft ons op scherp gezet, we hebben een goede trainingsweek gehad en ook met het oog op donderdag moeten we dit soort wedstrijden gewoon winnen. Dat hebben we gedaan en we speelden goed. Dat is lekker."

Geertruida
Met twee doelpunten zag Malacia zijn goede vriend Lutsharel Geertruida in Sittard uitblinken. "Ik speel met hem sinds m'n jeugd, ken hem sinds m'n 12e, 13e. Ik ben blij dat hij vandaag twee goals heeft mogen maken." Op de vraag hoe Geertruida na zo'n hoofdrol is in de kleedkamer: "Hij is gewoon een rustige jongen, een heel spontane jongen ook."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties