Makkelie krijgt leiding over Ajax - Feyenoord

Makkelie krijgt leiding over Ajax - Feyenoord

De Klassieker van volgende week tussen Ajax en Feyenoord wordt gefloten door Danny Makkelie. Dat heeft de KNVB maandagavond bekendgemaakt. Hij wordt tijdens de kraker bijgestaan door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries, vierde official Edwin van de Graaf en VAR Rob Dieperink.

Makkelie floot dit seizoen 2 eerdere wedstrijden van Feyenoord, namelijk de toppers tegen AZ-uit (1-3) en PSV-thuis (2-2). In totaal had hij dit seizoen al de leiding over 32 wedstrijden in alle competities. Daarin trok hij 114 keer geel, 5 keer rood en legde hij de bal 10 keer op de stip.

Feyenoord trapt zondagmiddag om 14:30 uur af in Amsterdam voor deze cruciale wedstrijd in de titelrace. Momenteel is het verschil op de ranglijst drie punten in het voordeel van de Rotterdammers, al heeft Ajax wel een beter doelsaldo.

Voor de focus op de Klassieker kan, wacht echter eerst nog de eveneens belangrijke return in de Europa League tegen Shakhtar Donetsk. De scheidsrechter voor dat duel moet nog bekend worden gemaakt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties