Terugkijken | Huldiging Feyenoord Binnenrotte na bekerwinst

Feyenoord wordt maandag gehuldigd voor het winnen van de KNVB Beker 2024. Spelers en staf zijn uitgenodigd op de Binnenrotte in Rotterdam, waarbij uiteraard ook supporters van harte welkom zijn om het team feestelijk te onthalen. Het team van trainer Arne Slot won zondag de finale met 1-0 van N.E.C dankzij een doelpunt in de tweede helft van Igor Paixão.

Supporters die niet aanwezig kunnen zijn hebben de mogelijkheid om de huldiging te volgen via bovenstaande livestream. Vanaf 10:15 is alles rondom Feyenoord te volgen met commentaar van Leo Oldenburger en Hans Kraay jr. Daarnaast komen ook diverse spelers en natuurlijk trainer Arne Slot aan het woord.

De huldiging van Feyenoord op het grote plein bij de Markthal begint maandag om 12:00 uur, maar de uitzending al eerder. Naast ESPN is er ook een stream beschikbaar op Feyenoord ONE. De Rotterdammers beginnen om 11:00 uur met uitzenden.

Terugkijken | Huldiging Feyenoord Binnenrotte na bekerwinst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties