Terugkijken | Persconferentie bekerfinale met Slot en Hancko

Feyenoord kan zondag voor de veertiende keer in de geschiedenis de TOTO KNVB Beker winnen. De Rotterdammers moeten daarvoor NEC Nijmegen verslaan in De Kuip. Vrijdagmiddag in Zeist blikken trainer Arne Slot en verdediger David Hancko vooruit op de bekerfinale tijdens een persmoment.

De persconferentie begint om 15:15 uur en is live te bekijken op Feyenoord ONE, ESPN en bovenstaande stream. Slot beschikt over een nagenoeg fitte selectie, en heeft deze week vier trainingen kunnen gebruiken om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de finale. Voor de geboren Bergentheimer kan de TOTO KNVB Beker zijn tweede prijs worden in zijn trainerscarrière.

Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiёl behoren zondag niet tot de wedstrijdselectie, daarnaast is duidelijk dat Gernot Trauner en Justin Bijlow weer beschikbaar zijn. Tegen Fortuna Sittard begonnen de verdediger en doelman op de bank. Timon Wellenreuther hoeft tegen NEC nog niet te vrezen voor zijn basisplaats, Slot gaat pas nadenken over de keeperskwestie na de finale.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties