PMDS-plein op gele zijde De Kuip bij bekerfinale

PMDS-plein op gele zijde De Kuip bij bekerfinale

Feyenoord-supporters met een kaart op de gele zijde voor de bekerfinale kunnen komende zondag in de uren voorafgaand aan de wedstrijd terecht op een PMDS-plein. Op dit speciaal ingerichte deel achter de gele zijde van het stadion wordt vanaf 14:30 uur een (muzikaal) voorprogramma georganiseerd met een Rotterdams tintje.

Bij het PMDS-plein wordt een podium opgebouwd waar vanaf drieënhalf uur voor de aftrap diverse optredens plaatsvinden. Er is gezorgd voor een gezellige en gevarieerde Rotterdamse line-up, die ervoor moet zorgen dat alle Feyenoorders optimaal in de stemming worden gebracht voor de bekerfinale.

Line-up
14:30-14:45 DJ Zig
14:45-15:15 Stanton
15:15-15:30 Wannebiezz
15:30-16:00 Cynthia Spiering
16:00-16:20 Winne
16:20-17:00 Rob vs Panic

Bovendien zijn er bij het PMDS-plein extra tapstations en foodtrucks aanwezig. Je kunt bijvoorbeeld langsgaan bij de stand van Brouwerij Noordt voor een speciaalbiertje, bij Hans Worst voor de beste hotdogs van Rotterdam, of genieten van een lekker broodje kebab of pizza bij een van de andere stands. Ook is er een zogeheten Panna Knock Out-kooi, waar Rotterdammer én wereldkampioen ‘Panna’ Easymen zijn skills zal laten zien.

Let op: De KNVB houdt de sectorscheidingen bij de bekerfinale gesloten. De PMDS is daarom alleen toegankelijk voor supporters met een kaart op de gele zijde. Supporters met kaarten op de blauwe of oranje zijde hebben geen toegang tot het plein.

Feyenoord hoopt jou zondag te mogen verwelkomen en er samen een onvergetelijke bekerfinale van te maken. Tot zondag!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties