VIDEO: Arne Slot blikt vooruit op Feyenoord - AZ

VIDEO: Arne Slot blikt vooruit op Feyenoord - AZ

Voor Feyenoord staat er woensdagavond wederom een belangrijke wedstrijd op het programma. De Rotterdammers treffen AZ in de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. Trainer Arne Slot gaat dinsdagmiddag om 14:30 uur uitgebreid vooruitblikken op het duel tegen de Alkmaarders.

Bij AZ leven revanchegevoelens, nadat het afgelopen zondag het gevoel had meer te verdienen tegen Feyenoord. De stadionclub wist de drie punten uit het vuur te slepen, nadat het al vroeg op voorsprong kwam door een doelpunt van Mats Wieffer. AZ moet het wel doen zonder Vangelis Pavlidis. De clubtopscorer is geschorst.

''We gaan vol gas,'' waren de woorden van Dani de Wit na afloop van de wedstrijd van afgelopen weekend. ''We weten wat we kunnen doen tegen Feyenoord, maar nu willen we ook graag een resultaat boeken. Dat moeten we woensdag dan maar voor elkaar boksen.'' Feyenoord en AZ treffen elkaar woensdagavond om 21:00 uur. Het duel staat onder leiding van Bas Nijhuis.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties