Makkelie en Nijhuis fluiten wedstrijden tussen Feyenoord en AZ

Makkelie en Nijhuis fluiten wedstrijden tussen Feyenoord en AZ

Aanstaande zondag staat de eerste ontmoeting met AZ in een paar dagen tijd op het programma. Voor de competitie reist Feyenoord af naar Alkmaar om het op te nemen tegen de nummer vier van de Eredivisie. De KNVB heeft maandagavond bekendgemaakt dat Danny Makkelie de leiding heeft over de wedstrijd.

In het AFAS Stadion krijgt Makkelie langs de zijlijn hulp van Hessel Steegstra en Jan de Vries. Martin van den Kerkhof is aangesteld als vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Rob Dieperink de VAR, geassisteerd door Rens Bluemink. Het duel zal zondagmiddag om 14:30 uur worden afgetrapt.

Dit seizoen floot Makkelie al drie wedstrijden van Feyenoord. Namelijk de uitwedstrijd tegen Sparta (2-2), thuiswedstrijd tegen AZ (1-0) en thuiswedstrijd tegen PSV (1-2). Naast de onderlinge ontmoeting tussen beide teams had de scheidsrechter uit Dordrecht dit seizoen de leiding over één andere wedstrijd van de club uit Alkmaar.

KNVB Beker (update)
Later op de avond is ook bekend geworden dat Bas Nijhuis aan de leiding staat voor het duel in de kwartfinale van de KNVB Beker. Op woensdag 7 februari wordt de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ om 21:00 uur afgetrapt. De grensrechters voor het duel zijn Roy de Nas en Stefan de Groot. Richard Martens is de vierde official, terwijl de VAR nog aangewezen moet worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties