LIVE 14:30 | Slot blikt vooruit op AZ - Feyenoord

LIVE 14:30 | Slot blikt vooruit op AZ - Feyenoord

Vrijdag staan er twee livestreams in de agenda. De persconferentie van trainer Arne Slot is te bekijken op de nieuwe streamingdienst Feyenoord ONE. Daarnaast is ook de jeugdwedstrijd van Feyenoord Onder 18 tegen FC Groningen te volgen via een online stream.

Tijdens het persmoment van vrijdagmiddag om 14:30 uur is er genoeg te bespreken. Feyenoord begint aan een belangrijke periode met de uitwedstrijd tegen AZ, de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker, en daarnaast de dubbele ontmoeting met AS Roma in de tussenronde van de Europa League zit er ook aan te komen.

Slot gaat ongetwijfeld ook terugblikken op de wintertransferperiode. De trainer had maanden geleden zijn lijstjes ingediend bij de clubleiding van Feyenoord, maar uiteindelijk is er geen speler aangetrokken. Slot zag wel een optie wegvallen in de aanval. Javairô Dilrosun arriveert vandaag in Mexico om zijn transfer af te ronden.

Klik hier voor de livestream van het persmoment in De Kuip

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties