Terugkijken | Laatste persconferentie van het seizoen met Slot

Traditiegetrouw wordt er op vrijdagmiddag weer vooruitgekeken naar het eerstvolgende competitieduel. In dit geval is het de laatste keer van dit seizoen, want aanstaande zondag staat de afsluiter tegen Excelsior op het programma. Ook is het de laatste persconferentie van Arne Slot waarin hij vooruitblikt op een wedstrijd van Feyenoord.

De aankondiging van Slot zijn transfer naar Liverpool FC volgt naar verwachting begin volgende week, nadat beide ploegen hun wedstrijd hebben afgewerkt. De nummer drie van de Premier League speelt aanstaande zondag op Anfield tegen Wolverhampton en gaat na jaren afscheid nemen van Jürgen Klopp. De succestrainer verdient, net als Slot bij Feyenoord, een volwaardig afscheid zonder dat er gesproken wordt over zijn opvolger.

Zondag zal wel een groot deel van De Kuip leeg blijven door de straf die de KNVB heeft opgelegd. Vanwege het afsteken van vuurwerk tijdens de halve finale van de KNVB Beker tegen FC Groningen moet Feyenoord de vakken X, R, S en T leeg houden en moet er ook een boete van €15.000 betaald worden. "Los van of het wel of niet mijn laatste wedstrijd is, is het gewoon verschrikkelijk jammer dat het stadion niet helemaal vol zit. De sfeer in het stadion is altijd geweldig", reageerde Slot nadat de straf bekend werd.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties