''Linssen moet zich nu ook zorgen gaan maken''

''Linssen moet zich nu ook zorgen gaan maken''

Bryan Linssen heeft in januari en februari nog geen doelpunt gemaakt voor Feyenoord. De spits werd tegen Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk na ruim een uur spelen gewisseld voor Cyriel Dessers. In de podcast van RTV Rijnmond bespreken Sinclair Bischop en Ruud van Os zijn huidige situatie.

''Linssen moet zich nu ook zorgen gaan maken, maar Dessers toont de laatste weken als invaller ook niet aan dat hij in de basis hoort'', vertelt Feyenoord-watcher Bischop. Als hij nu die fase had gehad dat hij elke keer die ballen erin schoot was de keuze makkelijk gemaakt.''

Ruud van Os is het daar mee eens en vult aan: ''De redding voor Linssen is nu dat Dessers ook niet goed speelt wanneer hij invalt. Voor de winterstop lag dat met Dessers heel anders.'' De 31-jarige Linssen werd door trainer Arne Slot in de tweede helft gewisseld en was daar zichtbaar niet blij mee.

''Hij was inderdaad boos, maar trainers hebben hierin wel gelijk. Wat heb je aan spelers die juichend het veld afgaan als ze gewisseld worden? Je mag best een beetje boos zijn'', vertelt Van Os. Bischop: ''Linssen is een speler die vijf minuten na de wedstrijd zijn excuses aanbiedt en gewoon weer helemaal het mannetje is.''

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties