''Feyenoord speelde niet goed omdat hij niet goed was''

''Feyenoord speelde niet goed omdat hij niet goed was''

Feyenoord speelde een matige wedstrijd tegen RKC Waalwijk. De drie punten gingen echter wel mee naar Rotterdam. Fredrik Aursnes was de afgelopen maanden een van de belangrijkste spelers in het elftal van Arne Slot, maar gisteren had de Noor het lastig.

"Dit was zijn slechtste wedstrijd'', vertelt Ruud van Os in de podcast van RTV Rijnmond. ''Ik denk dat Feyenoord niet goed speelde omdat hij niet goed was. Dat was de oorzaak in het niet goed lopen van het spel. Hij is de motor van het elftal." De journalist zag wel twee Feyenoorders uitblinken. ''Bijlow pakte gisteren twee punten en Trauner is een fenomeen. Als hij binnen komt lopen denk je: is er een printer stuk? Maar deze man schept genoegen in verdedigen.''

Ook Sinclair Bischop prijst de ervaren Oostenrijker. ''Hij leest een wedstrijd ook echt, zit er altijd net tussen. Door hem pak je ook drie punten tegen RKC Waalwijk." Van Os tilt niet de zwaar aan hoe de ploeg voor de dag kwam. ''Feyenoord gaat niet 34 keer goed spelen, we weten toch waar de club vandaan komt. Voorafgaand aan het seizoen waren we blij geweest met de positie waar Feyenoord nu staat. We moeten wel reëel blijven. Bayern München, Paris Saint-Germain en Real Madrid spelen ook niet elke wedstrijd goed, dus Feyenoord al helemaal niet.''

Bischop sluit zich daar bij aan. "Tegen Sparta kwam Feyenoord al heel snel op 1-0 hè, dan ontstaat zo'n goede wedstrijd. RKC wist zich goed te wapenen tegen Feyenoord, ze kwamen er ook een aantal keren goed uit in de omschakeling. Feyenoord was niet top, wint met 2-0, dus snel vergeten en op weg naar SC Cambuur."

Lees meer over
Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties