Linssen: ''De eerste helft was van ons echt heel erg goed''

Bryan Linssen heeft de eerste helft genoten van Feyenoord. De aanvaller scoorde een fraai kopdoelpunt en hielp de Rotterdammers daarmee al vroeg aan een 2-0 voorsprong. De tweede helft kwam Slavia Praag een stuk beter uit de kleedkamer, waarna de wedstrijd nog spannend werd.

''De eerste helft was van ons echt heel erg goed'', vertelt Linssen in gesprek met ESPN. ''Op het veld was het ook genieten. We zaten overal bovenop. Dat was gewoon heerlijk. Tweede helft was van ons een stuk minder. Zij waren voetballend ook een stuk beter. Dan zie je dat het een goede ploeg is. We kregen er geen druk meer op en we moesten daarna tegenhouden.''

Slavia Praag wisselde in de rust drie keer. ''Ze kregen veel meer grip. Ze hadden een kleine buitenspeler die heel goed aan de bal was en ging zwerven. Daar hadden we toch wel wat moeite mee. Je zakt terug door de tegenstander. Je wil dat niet, maar soms wordt je daartoe gedwongen. Dan is het belangrijk dat je daar niet in de war van raakt, elkaar helpt en door gaat of het nu moeilijk is of niet.''