Linssen: "Baal ervan dat ik die goal niet heb gemaakt"

Linssen: "Baal ervan dat ik die goal niet heb gemaakt"

Feyenoord kwam dinsdagmiddag in Israël niet tot scoren tegen Maccabi Haifa. De beste kansen waren voor Bryan Linssen, die na afloop dan ook baalde dat hij er hier geen van benut had. Hij stond na de wedstrijd ESPN te woord.

"Die twee in de eerste helft waren nog niet zo makkelijk", verdedigde Linssen zich. "De eerste voorzet van Jens was keihard en er zat een stuit in. Ik had er met links naartoe moeten gaan, niet met rechts. De tweede was een rechte bal, dat zijn geen makkelijke ballen. Die derde had er eigenlijk in gemoeten", doelde hij op een kans van dichtbij op aangeven van Tyrell Malacia.

De teleurstelling bij Linssen was dan ook groot toen hij een kwartier voor tijd zonder doelpunten het veld moest verlaten. "Ik baal ervan dat ik die goal niet heb gemaakt. Natuurlijk ook dat ik gewisseld werd, maar ik had ook wat problemen met m'n knie sinds gisteren. Dat wisten ze." Dat laatste is overigens niets ernstigs, verzekerde hij. "Absoluut niet. Zondag is de volgende wedstrijd, dat komt allemaal wel goed."

Lees meer over
Bryan Linssen Conference League Maccabi Haifa
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties