Lingr opgenomen in voorlopige EK-selectie Tsjechië

Lingr opgenomen in voorlopige EK-selectie Tsjechië

Ondrej Lingr is opgenomen in de voorlopige EK-selectie van Tsjechië. De ploeg van Ivan Hašek heeft de 26 spelers bekendgemaakt die gaan deelnemen aan het voorbereidings trainingskamp in Oostenrijk. Hašek moet voor 7 juni de definitieve selectie indienen bij de UEFA.

Tsjechië verzamelt zich zondag 2 juni en vertrekt daarna naar Oostenrijk. Wanneer er geen blessuregevallen optreden, is de kans groot dat de huidige 26 spelers ook daadwerkelijk worden aangemeld door Tsjechië. Lingr lijkt zich geen zorgen te hoeven maken om zijn plek.

Lingr debuteerde op 24 maart 2022 voor het nationale elftal en speelde sindsdien 13 wedstrijden. De rechtspoot wist daarin nog geen goal te maken. Na het trainingskamp speelt Tsjechië twee oefenwedstrijden: Malta en Noord-Macedonië zijn de tegenstanders.

De ploeg vertrekt op 13 juni naar Duitsland voor het Europees Kampioenschap en neemt het in de groep op tegen Portugal (18 juni in Leipzig), Georgië (22 juni in Hamburg) en Turkije (26 juni in Hamburg).

Lees meer over
Ondřej Lingr
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties