Krabbendam over belangrijk drietal: ''Soort Bermudadriehoek''

Krabbendam over belangrijk drietal: ''Soort Bermudadriehoek''

Feyenoord won vandaag overtuigend op bezoek bij PSV met 0-4. Het was de eerste traditionele topwedstrijd van het seizoen voor de Rotterdammers en die werd meteen zeer overtuigend gewonnen.

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, is tevreden met de overwinning. ''Als je kijkt naar het verleden, dan heeft Feyenoord hier wel vaker gewonnen of in ieder geval niet verloren. Maar 0-4, tegen een ploeg die toch wel geldt als één van de titelkandidaten, dan zorgt dat wel voor een heel goed gevoel bij Feyenoord. Als je aan het begin van het proces al zo’n overwinning kan boeken, dan is iedereen daar natuurlijk tevreden over.''

Vooral het centrum van de verdediging had een groot aandeel in de overwinning, oordeelt Krabbendam. ''Dat gaat eigenlijk al heel lang goed bij Feyenoord dit seizoen. Als je kijkt naar het drietal Bijlow, Senesi en Trauner, dan is dat een soort Bermudadriehoek. Die drie zijn echt een wapen voor Feyenoord, al het gevaar van de tegenstander verdwijnt in die driehoek. Dan heb je daar ook nog twee offensieve backs bij die hun mannetje staan. Feyenoord staat verdedigend ontzettend goed en dat was ook de basis van het succes vandaag tegen PSV.''

''De spelers lopen nog net niet in de polonaise richting de bus. Geloof mij nou maar; er is in de kleedkamer echt wel een klein feestje gevierd. Dit zorgt natuurlijk wel voor opluchting. Je bent ergens aan begonnen Feyenoord zijnde. Dan win je van ploegen waar je van moet winnen, maar dan verlies je wel bij FC Utrecht. Als je deze had verloren, dan had je toch al op achterstand gekomen in de Eredivisie. Het was ook wel een test vandaag. Hoe ver zijn we? PSV heeft de afgelopen jaren echt veel geïnvesteerd in de selectie. Dan ben je toch benieuwd hoe je daar tegenover staat. Dat heeft Feyenoord uitstekend gedaan'', sluit Krabbendam af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties