Kongolo maakt overstap naar Havre Athletic Club

Kongolo maakt overstap naar Havre Athletic Club

Terence Kongolo hoopt zijn voetbalcarrière in Frankrijk nieuw leven in te blazen. De inmiddels 28-jarige verdediger gaat dit seizoen spelen voor Havre Athletic Club.

Fulham verhuurt de oud-Feyenoorder aan de Franse club die actief is in de tweede divisie. Kongolo kampte de laatste jaren met diverse blessures en daardoor was er ook geen plek meer voor hem in Engeland.

De jeugdexponent van Feyenoord trok de deur in Rotterdam na 137 wedstrijden, een landstitel en een KNVB-beker in 2017 achter zich dicht en vertrok naar AS Monaco, dat vijftien miljoen euro voor hem betaalde.

Mede door blessures heeft Kongolo zich nooit kunnen bewijzen bij AS Monaco. Ook bij Huddersfield Town en Fulham ging het door blessures mis. In het seizoen 2020/2021 miste hij exact 365 dagen vanwege een zware blessure aan zijn knie. Bij Havre Athletic Club hoopt Kongolo zijn voetbalgeluk weer terug te vinden.

Lees meer over
Kongolo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties