Kökcü wil meer dan de halve finale: ''En die mogelijkheid is er''

Kökcü wil meer dan de halve finale: ''En die mogelijkheid is er''

Orkun Kökcü gaat morgenavond een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn carrière spelen, zo geeft hij aan. De middenvelder gelooft in de kansen van Feyenoord tegen Olympique Marseille.

"We moeten ons eigen spel spelen, hoog druk zetten en Marseille tot fouten dwingen", begint Kökcü op de persconferentie. "Morgen en de play-offs wedstrijd van Turkije tegen Portugal zijn de grootste wedstrijden uit mijn carrière, maar dit is wel een van de belangrijkste. Ik verwacht een heel goede sfeer in De Kuip, we zijn erop gebrand om te winnen. Negen van de tien spelers heeft nog nooit zo'n wedstrijd gespeeld. We moeten er alles uithalen om een resultaat te boeken."

Dan moeten de Rotterdammers wel de beste wedstrijd van het seizoen spelen, vindt Kökcü. "Zij zijn het gewend dat clubs hoog druk zetten. Daar raken ze niet van in de war, maar wij kunnen als team nog een stapje extra zetten. Marseille heeft veel kwaliteiten. Er zijn momenten dat ze onder de druk uitspelen, maar wij moeten het ze niet makkelijk maken om voor ons doel te komen. We kunnen trots zijn dat we hier nu zijn, maar als je eenmaal hier staat wil je meer. En er zijn mogelijkheden om meer te krijgen.''

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties