Kökcü: "Veel van dit soort overtredingen gezien deze wedstrijd"

Kökcü: "Veel van dit soort overtredingen gezien deze wedstrijd"

Heel Feyenoord was zondagavond opgelucht na de 1-2 zege op PEC Zwolle, maar Orkun Kökcü bleef een nare nasmaak aan het duel overhouden. De middenvelder pakte een - ietwat makkelijk gegeven - gele kaart en mist daarmee de Klassieker van volgende week.

"Misschien was het dom van mij", begon Kökcü eerlijk voor de camera van ESPN. Toen hij de beelden terug te zien kreeg, zag hij echter ook dat de gele kaart een twijfelachtige was. "Ik heb heel veel van dit soort overtredingen gezien deze wedstrijd. Het is jammer dat hij hier geel geeft. Er is donderdag nog wel een wedstrijd waar ik me voor op kan laden. Maar het is zeker jammer."

Ook met het verloop van de wedstrijd zelf was hij niet tevreden. "We willen niet elke wedstrijd op deze manier winnen. Als je zo dominant bent in het eerste kwartier, moet je op 1-0, 2-0, 3-0 komen. Als je dat laat liggen, weet je dat aan de andere kant een kleine kans erin kan vliegen. Zij halen hier energie uit. Je speelt uit en weet dat hun supporters erachter staan, dan wordt het extra moeilijk. Gelukkig hebben we karakter getoond en gewonnen."

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties