Kökcü traint apart van de groep; Trauner oogt fit

Kökcü traint apart van de groep; Trauner oogt fit

Feyenoord is volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Rotterdammers werken vandaag een openbare training af op Varkenoord. De ervaren verdediger Gernot Trauner maakt onderdeel uit van de groep.

Trauner liep op trainingskamp een blessure op en werkt aan zijn herstel. De oefenwedstrijd tegen CA Osasuna kwam nog te vroeg voor de 30-jarige Oostenrijker, maar de verwachtingen zijn dat Trauner zondag tegen Vitesse gewoon in de basis kan beginnen. Javairô Dilrosun was helemaal niet aanwezig.

Er is verder goed nieuws te melden over Orkun Kökcü, die heeft namelijk zijn gezicht weer laten zien op het trainingsveld. De middenvelder traint nog wel apart van de groep. Net als Jens Toornstra en Mats Wieffer. Het is niet bekend of Toornstra een twijfelgeval is voor zondag.

Kökcü en Wieffer zijn in ieder geval niet inzetbaar voor Feyenoord in Arnhem. Voor trainer Arne Slot is het puzzelen. Oussama Idrissi en Jacob Rasmussen kunnen nog geen volledige wedstrijd spelen. Ook Quinten Timber heeft nog niet de volledige inhoud.

''Mijn werk lijkt soms makkelijk, maar je moet er bijna wiskunde voor gestudeerd hebben'', liet Slot afgelopen weekend al weten. ''Ik ben constant aan het schipperen met posities.'' Feyenoord beschikt ook nog niet over een linksback en Quilindschy Hartman kampt met een blessure.

Lees meer over
Orkun Kökcü Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties