Kökcü topfit: ''Misschien wel meer dan op normale dagen''

Kökcü topfit: ''Misschien wel meer dan op normale dagen''

Orkun Kökcü merkte op dat Feyenoord niet tot het uiterste hoefde te gaan tegen SC Cambuur. De Rotterdammers hadden de wedstrijd eerder moeten beslissen, maar over het geheel genomen werd er een goede overwinning geboekt in Leeuwarden.

"We hadden de overhand in de eerste helft, maar er was ook een moment waarop we onze kansen niet benutten en zij gevaarlijk werden", vertelt Kökcü in gesprek met ESPN direct na de wedstrijd. "We zaten dus niet rustig in de kleedkamer. We moesten scherp blijven in de tweede helft en goed beginnen, en dat hebben we gedaan."

Voor Feyenoord was het een relatief eenvoudige overwinning. "Uiteindelijk wel. Het was een goede overwinning en nu richten we ons op donderdag." Kökcü kreeg in de tweede helft een tik op zijn enkel, maar hij is geen twijfelgeval. "Met mijn fitheid gaat het goed. Ik kreeg een tik op mijn enkel, maar het valt wel mee."

Ramadan had geen enkele invloed op de sportieve prestaties. "Nee, het geeft me juist kracht. Misschien wel meer dan op normale dagen." Vragen over het kampioenschap worden nog steeds ontweken door de selectie van Feyenoord, zelfs na de overwinning tegen SC Cambuur. "We hebben nog een paar weken waarin we volop moeten gaan, en dan kan het kampioenschap al beslist zijn. We zullen het zien."

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties