"Kökcü is de enige speler die ik kies van de topclubs"

"Kökcü is de enige speler die ik kies van de topclubs"

Oud-voetballer John van Loen mocht na de eerste speelronde van de tweede seizoenshelft namens De Telegraaf het Elftal van de Week samenstellen. Dat team zag er dit weekend wat anders uit dan normaal, omdat geen van de topclubs naar behoren presteerde. Toch was er wel een plekje ingeruimd voor Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü.

"Kökcü is de enige speler die ik kies van de topclubs", zo begon Van Loen zijn toelichting. "Hij is altijd aanspeelbaar, blijft rustig en kan heel makkelijk voetballen. Maar je zag dat hij met het ontbreken van Timber en Trauner minder snel druk naar voren zette. Hij haalt tegenwoordig wel echt een bepaald basisniveau, heeft zichzelf echt opgewerkt. Zonder hem is Feyenoord gewoon een stuk minder."

Helaas kon de goede prestatie van Kökcü Feyenoord niet aan drie punten helpen. Dat kwam door de vroege tegentreffer van oud-ploeggenoot Jens Toornstra, die daarmee zelf ook het Elftal van de Week haalde. Ook voor de door Feyenoord aan Excelsior verhuurde Marouan Azarkan was een plekje ingeruimd.

Elftal van de Week:
Etiënne Vaessen (RKC Waalwijk); Shurandy Sambo (Sparta) Bart Vriends (Sparta), Robin Pröpper (FC Twente), Mees de Wit (AZ); Jens Toornstra (FC Utrecht), Orkun Kökcü, Michal Sadilek (FC Twente); Marouan Azarkan (Excelsior), Tobias Lauritsen (Sparta), Taylor Booth (FC Utrecht)

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties