Ochtendjournaal: Blijkbaar heeft Slot wel wat instrumenten achter de hand

Ochtendjournaal: Blijkbaar heeft Slot wel wat instrumenten achter de hand

Feyenoord is het nieuwe jaar zondagmiddag niet goed begonnen door met 1-1 gelijk te spelen tegen FC Utrecht. Toch is dat geen reden voor al te veel negativisme bij de club die nog altijd koploper van de Eredivisie is. Dat concluderen de ochtendkranten uit de houding van Feyenoord en in het bijzonder trainer Arne Slot.

Slot liet na afloop van de wedstrijd namelijk blijken dat hij zijn ploeg helemaal niet zo slecht vond spelen als het scoreverloop deed vermoeden. "Hij zag zijn ploeg in de eerste helft verdienstelijk spelen tegen het ultradefensieve FC Utrecht", schreef De Telegraaf. "Vaak werd de vrije man gevonden, maar veelal bleef het daarbij. De aanvallers treuzelden te lang als ze vrijgespeeld waren, waardoor FC Utrecht tijd kreeg om de organisatie op orde te brengen. Daardoor vielen er nauwelijks kansen te creëren, ondanks dat Feyenoord de bovenliggende partij was."

"De uitleg van Slot biedt wel perspectief; met deze aanpak moet Feyenoord zich kunnen blijven mengen in de titelrace", concludeerde het Algemeen Dagblad. "En er waren meer pluspunten te noteren na het bezoek aan de Domstad. De invallers Mats Wieffer, Santiago Gimenez, Ezequiel Bullaude en vooral Alireza Jahanbakhsh brachten iets extra's in de tweede helft. Slot heeft dus ondanks de blessures van Gernot Trauner en Quinten Timber blijkbaar nog wel wat instrumenten achter de hand om Feyenoord aan het voetballen te krijgen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties