Kökcü genomineerd voor Talent van het Jaar

Kökcü genomineerd voor Talent van het Jaar

Orkun Kökcü is één van de kanshebbers op de titel Talent van het Jaar van het vorige Eredivisieseizoen. Dat maakte ESPN vandaag bekend. De andere genomineerden zijn Jørgen Strand Larsen (FC Groningen), Jurriën Timber (Ajax) en Loïs Openda (eerder Vitesse).

Kökcü maakte vorig seizoen indruk op het middenveld en vormde met Fredrik Aursnes een sterk duo op het middenveld achter Guus Til. Daarnaast bracht hij ook scorend vermogen, daar hij in 32 wedstrijden zeven keer het net vond en negen keer een assist gaf. Het sterke seizoen van de Turkse international leverde hem de nodige interesse op, maar de Feyenoorder heeft het bestuur naar verluidt laten weten nog één seizoen te willen blijven. De Rotterdammers doen nu een poging om het contract van Kökcü te verlengen.

De 21-jarige middenvelder hoort op 30 augustus of hij zichzelf het Talent van het Jaar mag noemen. ESPN zendt op die dag de prijsuitreiking uit, waarbij ook meteen duidelijk wordt wie de Speler van het Jaar van het afgelopen Eredivisieseizoen is geworden. Oud-Feyenoorder Luis Sinisterra is voor die prijs genomineerd. De Colombiaan heeft concurrentie van Timber (Ajax), Noussair Mazraoui (Ajax) en Cody Gakpo (PSV). Eerder werd hij door de bezoekers van FR12.nl al verkozen tot de FR12 Speler van het Jaar.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties