Kökcü genomineerd voor 'Player of the Week'

Kökcü genomineerd voor 'Player of the Week'

Orkun Kökcü speelde tegen AS Roma misschien wel zijn beste wedstrijd in het shirt van Feyenoord. De goede prestaties van de aanvoerder van de Rotterdamse club zijn ook door de UEFA opgemerkt. De Europese voetbalbond heeft Kökcü namelijk genomineerd voor de titel 'Player of the Week'.

Het is mogelijk voor supporters van Feyenoord om te stemmen op de website van de UEFA. Naast Kökcü maken ook Victor Boniface (Union Saint-Gilloise), Marcel Sabitzer (Manchester United) en Federico Gatti (Juventus) kans op een onderscheiding. Ook Mats Wieffer maakt kans op een prijs.

Het doelpunt van Wieffer in de tweede helft tegen AS Roma is genomineerd voor de titel 'Goal of the Week'. De UEFA heeft vier doelpunten genomineerd en het doelpunt van de Tukker is er daar één van. Ook hier moet er gestemd worden om een uiteindelijke winnaar te krijgen. De UEFA zal vanmiddag de uitslag bekendmaken.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties