Kökcü en Trauner opgenomen in het Elftal van het Jaar

Kökcü en Trauner opgenomen in het Elftal van het Jaar

Orkun Kökcü en Gernot Trauner zijn opgenomen in het Elftal van het Jaar samengesteld door ESPN. Het elftal is samengesteld op basis van data en daar blonken de middenvelder en verdediger van de Rotterdamse club in uit.

In dit team zijn alleen maar spelers opgenomen die het gehele jaar in de Eredivisie speelden. Marcos Senesi, Tyrell Malacia en Luis Sinisterra kwamen daardoor niet in aanmerking voor een plekje.

Kökcü
De aanvoerder van Feyenoord heeft een constant jaar gehad: ''Onder Arne Slot werd Orkun Kökcü een linie naar achteren gehaald en dat heeft hem zeer goed gedaan'', schrijft ESPN. ''In het eerste seizoen was hij een van de motoren van het sterke Feyenoord.''

Trauner
Ook de ervaren verdediger van Feyenoord heeft een goede indruk achter gelaten. ''De Oostenrijker is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Gernot Trauner is bijzonder solide, zowel opbouwend als puur defensief. De data laten zien hoe moeilijk hij te kloppen is in directe duels om de bal.''

Lees meer over
Orkun Kökcü Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties